Povecaj

Firma doo «Menadžer» Lukavac osnovana je 1996 godine kao odgovor na sve vecu potrebu firme ovog tipa unutar granica Bosne i Hercegovine, što se vec nakon nekoliko godina rada proširilo i van navedenih granica, gdje smo vec zauzeli prostor jedne odgovorne i respektabile firme.
Naša firma je spremna odgovoriti i na naj zahtjevnije poslove unutar našeg djelokruga, što potvrdjujemo na mnogobrojnim projektima uradenim za SFOR, za koje smo i najviše radili, te projektima sanacije kosina od odrona, postavljanja gabiona, torkretiranja i žicanih ograda kako za Federalnu direkciju cesta i Direkciju puteva RS tako i za Kantonalne direkcije.

Pored pohvala svih gore navedenih investitora, firma doo «Menadžer» Lukavac nije do danas prestala da radi na unapredenju tehnologije izvodenja radova i kvaliteti svojih proizvoda što nas je održalo na vodecoj poziciji firme ovog tipa unutar Bosne i Hercegovine a možda i šire. Pored ugradnje navedenih proizvoda firma doo «Menadžer» Lukavac je kao prva i do sada jedina u BiH investirala i pocela proizvodnju heksagonalnog pletiva i gabiona od pocincane žice raznih velicina i profila, te zbog dobre kvalitete i pristupacnih cijena zauzela vec i dio tržišta van granica Bosne i Hercegovine.

Povecaj
Povečaj

Našu kvalitetu, ozbiljnost i strucnost potvrduje dato povjerenje izrade žicane ograde pored prvih kilometara autoputa u Bosni i Hercegovini cijelom dužinom, što smo uradili vrhunskom kvalitetom i u rekordnom vremenu. Doo «Menadžer» Lukavac raspolaže vlastitom proizvodnjom i ugradnjom heksagonalnog pletiva, univerzal pletiva, gabiona, specijalno obucenim timom za sanaciju kosina od odrona, ugradnju gabiona i zaštitnih mreža, žicanih ograda i iskustvom od bezbroj iza sebe uradenih projekata veoma zadovoljnih investitora i nadzornih organa.